CONVERSIE OPTIMALISATIE?!

U heeft een website of webshop wat al redelijk hoog in de ranking staat en dagelijks komen er tientallen of zelfs honderden bezoekers op uw website, maar het komt te weinig voor dat die potentiële klant tot verdere actie overgaat. Waarom gaat de bezoeker niet over tot de aankoop? Waarom komt de aanvraag niet binnen? Waarom wordt ik door niemand voor een afspraak gebeld?

Conversie optimalisatie betekent simpelweg het volgende: uw bezoeker omzetten naar een bepaald doel dat u voor ogen heeft. Stel u heeft een kapperszaak dan wilt u graag gebeld worden voor een afspraak, Heeft u een webshop dan wilt u graag veel verkopen.

Met conversie optimalisatie wordt uw gehele website doorgenomen om te kijken waar deze verbeterd kan worden om de conversie te verhogen. Wellicht blijkt uit een analyse dat uw telefoonnummer op een totaal verkeerde plek staat of op de minst bekeken pagina. Bij een webshop laat de bezoeker het wellicht afweten omdat er geen of onduidelijke informatie staat over het leveren en eventueel retourneren van de goederen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier

Conversie Optimalisatie - TeijgelerMedia

Conversie optimaliseren, dit zijn de stappen:

  • Uw doelstelling zullen wij samen doornemen, wat haalbaar is en reël
  • Wij analyseren uw complete website
  • U ontvangt een aantal aanbevelingen op basis van deze analyse
  • Wij kunnen de aanbevelingen voor u doorvoeren
  • Na de optimalisatie blijven wij monitoren op conversie
  • Wij pakken door tot de doelstelling is gehaald

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk
met uw gegevens om.