E-Mail Marketing

Nieuwsbrief om contact met uw relaties te onderhouden

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, e-mailmarketing is één van de belangrijkste en meest efficiënte marketingcommunicatiemiddelen om uw klanten te binden. Een nieuwsbrief versturen is de ideale manier om contact te onderhouden met uw klanten. Een nieuwe klant binnenhalen is belangrijk, maar een goede relatie met uw klant onderhouden is nog veel belangrijker!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij ontwerpen een nieuwsbrief template voor u, deze template kunt u telkens hergebruiken, waardoor de kosten laag blijven, naast het ontwikkelen kunnen wij voor u ook ervoor zorgen dat uw nieuwsbrieven verstuurd worden. Het is name van uiterst belang dat uw nieuwsbrief er professioneel uitziet en goed in elkaar steekt. U heeft een pakkende titel nodig en een ontwerp dat de aandacht trekt.

Verdere voordelen

Het versturen van een nieuwsbrief kent vele voordelen. Om te beginnen zijn de kosten nihil. Afhankelijk van de grootte van uw klantenbestand komen de maandelijkse kosten neer op een paar tientjes. Naast het kostenvoordeel is de meetbaarheid van essentieel belang. Als u een nieuwsbrief verstuurt, kunt u meten hoe vaak de nieuwsbrief is geopend, hoe vaak er is geklikt op een bepaalde link en wie de nieuwsbrief heeft geopend en wie niet.

Voordelen van een nieuwsbrief

  • Lage kosten
  • Snel inspelen op omstandigheden
  • Respons is goed meetbaar
  • Mailing is persoonlijk
  • Doorverwijzen naar de website
  • Klantenbinding
Kosten
Meetbaar respons
Klantenbinding
Reageren