Bedrijfspagina op social media

Waarom een bedrijfspagina op social media?

Omdat iemand die uw pagina ‘liket’ automatisch al uw updates ontvangt. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone en checken we dagelijks onze social media om te kijken wat mensen allemaal posten. En niet alleen het volgen van vrienden of familie, maar ook bedrijven. En dáár komt de bedrijfspagina op social media van pas! Met zo’n bedrijfspagina kunt u de laatste nieuwtjes melden.

De meest gangbare social mediakanalen zijn natuurlijk Facebook, Google+ en LinkedIn. Vooral Google+ wordt weleens onderschat en dat is jammer, want er is geen betere integratie en optimalisatie voor je website dan via dit kanaal. Elk bericht zal direct linken naar uw website en zal dus binnen de zoekfunctie bij o.a. Google een enorme boost geven in uw ranking. (SEO)

Nuttige voordelen van Social media

  • Je hebt een nieuw product gelanceerd
  • Kennisgeving extra koopavond
  • Update van portfolio
  • Speciale actie, Promotie

socialmedia TeijgelerMedia

SUCCES OF GEEN SUCCES?

Het succes van uw bedrijfspagina valt of staat met het allerbelangrijkste… Regelmatig plaatsten van CONTENT!!

Zorg ervoor dat u met enige regelmaat een bericht op uw bedrijfspagina plaatst! Het streven is bijvoorbeeld om minimaal één keer per week iets te plaatsen. Hierdoor houdt u contact met uw klanten en zult u steeds hoger in de ranking van google vallen.